“Це п***ц, подавайте на них до суду…” Відомий український перевізник потрапив у гучний скандал. Що вони собі дозволяють?

Громадянка України Ганна Компанієць стала жертвою халатного і безвідповідального ставлення компанії Gunsel, яка займається пасажирськими перевезеннями.

Про інцидент Анна написала на своїй сторінці в Facebook.

Дівчина розповідає, що їй потрібно було доїхати з Києва до Одеси, і вона вирішила скористатися послугами компанії Gunsel. Це було вранці 24 серпня, вартість квитка на автобус цієї компанії склала 443 грн.

Під час поїздки автобус застряг у двогодинній пробці, під час якої Ганні стало погано. Вона повідомила водію, що вийде на кілька хвилин, однак коли повернулася, то виявила, що автобус поїхав без неї.
Facebook Анни Компанієць

“Спасибі, що вистачило мізків взяти з собою сумку з ноутбуком, документами, телефоном і гаманцем (у якому було 50 грн готівкою, решта – на карті)”, – зазначає дівчина.

У результаті дівчину чекав важкий шлях до Одеси, проте завдяки допомозі сторонніх людей їй все ж вдалося дістатися до місця призначення.

“Після мого поста ви б посадили свою дитину на автобус компанії Гюнсел? Або навіть не так. Ви б самі сіли в автобус, знаючи, що стань вам погано, і ви подорожуєте одні, вас просто залишать на трасі?” – підсумувала Ганна.

Розповідь дівчини про вчинок Gunsel викликав бурхливу реакцію користувачів соцмережі, набравши десятки коментарів.

“Ми на травневі з хлопчиком-студентом наздоганяли його автобус. Це було пізно вночі, близько 2-х годин, він вийшов на заправці купити води, поки автобус заправлявся. Води купив… автобус поїхав. І це була реально дитина 1-2 курс”, – поділилася своєю історією Оксана Хомюк.

“Гюнсел це те, що існує як останній варіант. Моя дорога з Дніпра до Києва мала 6 зупинок, всюди затримки через туалет, 5 із 6 туалетів платні. В Автолюксі автобус із туалетом вирішує це питання. Самі автобуси Гюнсела це біда. Тісно, душно, сервіс в цілому відсутній. Максимум що їм варто перевозити – це посилки. Але не людей”, – розповіла Olga Mocado.

“Це п***ц, подавайте на них до суду! З нормальною грошовою компенсацією, яку Вам повинні виплачувати і Гюнсел, і водій, і стюардеса!” – написала Юлія Герега.

“Правильно робите, що відстоюєте свої і наші права! Цим ви покращуєте шанобливе ставлення до пасажирів у всій країні”, – прокоментувала Ганна Трубицька.

“Скаржіться, не опускайте руки і домагайтеся свого. Хоча б компенсації вартості квитка + моральну шкоду”, – додала Марія Тимошенко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.