Савченко зробила приголомшливу заяву про своє звання Героя України. Такого українці від неї не очікували

Позафракційний народний депутат Надія Савченко вирішила не відмовлятися від звання Героя України тому, що “деякі люди сприймуть це з образою”.
Відповідна заява була зроблена в ефірі телеканалу NewsOne.

За словами Савченко, відмовитися від звання і нагороди вона збиралася ще в перший день прибуття з Росії до України, так як вже тоді відчувала бажання заспівати відому пісню групи “Тартак” про те, що в Україні героїв не цінують.

“Звання та нагороду Героя України мені дали, коли я ще перебувала за гратами. Але я тоді не знала ні президента, ні як живе моя країна і навіть сумнівалася, що повернуся з Росії живий. Моя сестра і багато людей, які підтримують мене, заявили, що я не можу відмовитися від звання Героя України, оскільки багато людей вважали мене саме героєм “- заявила депутат.

Також Савченко додала, що ще встигне відмовитися від нагороди і розуміє, що багато людей сьогодні змінили свою думку щодо нагородження її Зіркою Героя.

Як повідомляв “Обозреватель”, раніше екс-нардеп, керівник юридичної служби ВО “Свобода” Олег Бондарчук розповів, що Надію Савченко можна позбавити звання Героя України, але лише в тому випадку, якщо суд визнає її винною в тяжкому злочині і звернеться з відповідним проханням до президента України Петру Порошенко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.