Друга ліга: “Прикарпаття” може позбутися трьох турнірних очок

Схоже на те, що кількість учасників групи “А” другої ліги ПФЛ, в якій змагається і франківське “Прикарпаття”, продовжить скорочуватися.

Раніше з’являлася інформація, що білоцерківський “Арсенал-Київщина” після поразки саме на “Русі” з рахунком 0:4 вирішив взяти річну паузу та знятися із змагань.

Вчора ж сайт SportArena повідомив, що через фінансові проблеми знімається із змагань і ФК “Тернопіль”. Причиною цього стали фінансові проблеми в клубі.

Нагадаємо, що тернополяни не змогли знайти можливості виїхати на останню календарну гру проти житомирського “Полісся”. Більшість футболістів вже покинули команду та отримали статус вільних агентів. При цьому клуб не припиняє свого існування, а має в планах пройти реорганізацію та ввійти до Національної футбольної ліги України, яку планують створити з наступного сезону.

Якщо “Арсенал-Київщина” та ФК “Тернопіль” знімуться із змагань, то в групі “А” другої ліги ПФЛ залишиться 9 команд. В такому випадку три очки втратить і івано-франківське “Прикарпаття”, яке вже встигло обіграти білоцерківців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.