Притулок для тварин Дім Сірка можуть ліквідувати

Притулок для тварин Дім Сірка можуть ліквідувати вже через місяць.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Natalia Kogut, голова БО “Дім Сірка”.

За її словами в селі Загвіздя на власника землі, який здає їм в оренду ділянку, наклали штраф і хочуть тягати по судах. Тому він запропонував або викупити ділянку, або розривати договір оренди. А в село Рибне, де є домовленість про оренду землі з лісгоспом заїхати не можливо, через ворожі настрої місцевого населення.

Також, Наталя Когут повідомила, що на даний час тварин уже не приймають, оскільки є ймовірність, що притулок закриють, якщо ситуація не вирішиться.

Подаємо допис мовою оригіналу:

“Дорогі друзі!!! Зараз на даний час склалася дуже сумна ситуація з притулком в с.Загвіздя! Місяць назад до нас приходила комісія на чолі з головою с.Загвіздя та земельників на рахунок нашого притулку. Склали протокол за порушення земельного законодавства на власника земельноі ділянки. Він оплатив штраф, але як ми розуміємо йому поставили умови – або він нас позбувається або його затягають по судах!

Ось і наслідки він продає землю, а нас попросив звільнити територію до 10.08/2017, або викупити в нього землю за 30 тис. Долларів. В нас нема таких коштів, ми неможемо заіхати в Рибне, де в нас є вже договір з лісгоспом, оскільки місцеві налаштовані вкрай ворожо!

Виходи 2:

1 наняти серьезну охорону та почати будівництво на рибному  знайти людей, які зможуть цю охорону проплатити на довгий період часу.

2 вихід це знайти землю, краще ферму та викупити її, знов таки знайти на це спонсорів! Якщо ми не знайдемо виходу ми змушені будем ліквідуватися взагалі! Бо я не бачу сенсу далі щось робити, якщо нема притулку.

Якщо таке станеться то Ви всі маєте зрозуміти, що собаки з вулиць більше до нас не попадуть а будуть попадати одразу в холодильник на Максимовича! Це буде процес частковоі стерилізації та ефтаназії, оскильки місто має реагувати на заявки де є покуси безпритульних собак! Зараз я звертаюсь до кожного хто має можливість нам Допомогти!

Також прошу вибачення наперед за відмову вже з завтрашнього дня приймати собак! Ми неможемо іх приймати,оскільки є варіант що притулок прийдеться розпустити, собаки проліковані та врятовані від смерті знову будуть бігати по вулицях міста створюючи комусь дискомфорт, що приведе до масовоі травлі!!!

Нажаль ми 5 років постійно воюємо з комись, шукаємо компроміси,але …. Ми на фініші… Нема сенсу існування нашоі організаціі, якщо ми не зможимо рятувати життя братів наших менших”, – написала Наталя Когут.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.