П’яний іванофранківець серед білого дня влаштував дебош у магазині

У Івано-Франківську поліцейські охорони припинили п’яні витівки чоловіка, які він влаштував у крамниці. Нетверезого чоловіка доставили до відділу поліції.

Близько опівдня спрацювала «тривожна кнопка» із магазину, що розташований по вулиці Івасюка. На виклик негайно виїхав наряд швидкого реагування поліції охорони.

Прибувши на місце події до правоохоронців звернулась продавець закладу та вказала на невідомого громадянина. Зі слів жінки поліцейські дізнались, що чоловік зайшов до крамниці та почав її «виховувати», ображав нецензурними словами і погрожував фізичною розправою, а згодом почав курити у приміщенні магазину.

Жінка не стала терпіти витівки хулігана, який, судячи по зовнішньому вигляді, перебував ще й в стані алкогольного сп’яніння натиснула «тривожну кнопку» поліції охорони.

Поліцейські охорони затримали чоловіка. На місце події поліцейські викликали наряд патрульної служби, які доставили хулігана до відділу поліції для з’ясування усіх обставин події і прийняття рішення за цим фактом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.