Свіже і корисне: біля універмагу продавчині домашнього молока купують пляшки у підозрілих людей. ФОТО

Ні для кого не секрет, що часто жінки, котрі продають молоко по вулиці, шукають пляшки у невідомих і не в надто приємних місцях. Та, незважаючи на це, є люди, котрі купляють і споживають тільки домашнє молоко. Та чи варто довіряти таким продавцям, коли невідомо, звідки вони беруть пляшки?


Франківчанка Інна Гладюк поділилась у соцемережах власним відгуком про продавчинь молока поблизу місцевого ринку. На жаль, враження у жінки залишились не дуже приємними.

«Вчора зрозуміла, як жіночки з сіл шукають пляшечки на молочко!! Випадково побачила, як під універмагом брудна п’яна бомжиха продала пані з села торбу з пустими пляшками!!! Встигла лише сняти пані з торбою, бо від вигляду бомжихи була в шоці! А мама все купує з села молоко…», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Мінагрополітики розпочало шукати шляхи, щоб заборонити в Україні продаж молока другого сорту (домашнього молока). Крім того, жінки-молочниці вже неодноразово попадались на тому, що пляшки для продажу молока збирають на смітниках.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.