Відомий український музикант зізнався, що й досі гастролює Росією

Шоумен Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, зізнався, що продовжує виступати на корпоративах у Росії. Про це він розповів у інтерв’ю проросійському виданню.

За словами члена журі національного відброру Євробачення-2017, у Росії найчастіше він виступає на корпоративах, на яких переважно гуляють самі ж українці.

“Так, ми працюємо на цих корпоративах, яких стало менше, але хто там гуляє? Гуляють наші ж, які там живуть і працюють. Ми весь час там виступаємо в національних костюмах і співаємо “Червону руту”. А була історія, коли події тільки почалися (війна на Донбасі та анексія Криму) і на вечірці гуляли російські політики – напружена ситуація була: ми виходимо в українських національних костюмах – і тут заграв гімн України. І вони всі встали. А потім побігли до нас і почали розповідати: “так я з Тернополя” і в такому дусі. Я був під сильним враженням”, – пригадує Андрій Данилко.

Він додав, що потім Вєрку Сердючку перестали запрошувати до Росії. Та через деякий час це відновилося. Найчастіше запрошують на ювілеї та весілля, і переважно у таких випадках – чоловік на весіллі обов’язково з України, який бере за дружину громадянку Росії.

За словами шоумена, він вже давно не боїться реакції суспільства на його активні гастролі Росією. Але коли Данилко бачив, як по телебаченню показують спалювання опудала Вєрки Сердючки – це його доволі сильно зачепило.

“Я давно вже нічого не боюся, тому що я дуже довго-перебитий. Мене то спалювали, то забороняли, то яйця кидали, то листи президенту писали, щоб мене заборонити. Депресій з цього приводу у мене не було, але був нервовий зрив, який виражався в абсолютному спокої”,– додав Андрій Данилко.

Читайте також  "Тварюка, яка готувала весілля, коли мій син вмирав": ексдружина Віктора Павліка звернулась до його теперішньої жінки

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.