Джамала шокувала своєю заявою! Вся країна шокована цими словами!

Минулорічна переможниця “Євробачення” Джамала заявила про бажання виступити в Криму, однак це, на даний момент, за її словами, неможливо. Переможниця Євробачення-2016 Джамала хотіла би виступити в Криму.


Джамала святкує перемогу на “Євробаченні-2016” у Стокгольмі, 14 травня 2016 року
Українська співачка, переможниця “Євробачення-2016” Джамала хотіла би виступити з концертами в Криму, однак не має можливості навіть відвідати рідних на анексованому Росією півострові. Про це вона заявила у середу, 10 травня, на прес-конференції в Києві. “Я дуже хочу виступати в Криму, але, на жаль, зараз я не можу навіть просто поїхати туди і побачити свого дідуся, який дуже хворий. А про виступ я вже мовчу”, — зазначила Джамала.

Німецька учасниця “Євробачення” про Київ: Яскраві будівлі, гостинні люди
Україна перемогла на пісенному конкурсі “Євробачення-2016”
Росія не братиме участі в “Євробаченні” і не транслюватиме його
Чому Джамалу не пустили на червону доріжку “Євробачення-2017”
Водночас вона не захотіла коментувати виступи в Криму російської співачки Юлії Самойлової, яка не може взяти участь у “Євробаченні” в Києві через заборону в’їзду Службою безпеки України. “З приводу того, хто там дає концерти, — мені все одно. Мені головне, щоб у нас, у нашій країні були мир і спокій”, — пояснила Джамала.
Стосовно ситуації, яка склалася навколо відсутності співачки на червоній доріжці під час відкриття конкурсу, то, за словами Джамали, ця церемонія їй сподобалася минулого року в Стокгольмі, коли учасників на доріжці вітав переможець “Євробачення-2015” Монс Зелмерлев. Вона вважала, що це було б доречно і у Києві. Утім, як уточнив продюсер співачки Ігор Тарнопольський, регламент Європейської мовної спілки (EBU) передбачає присутність під час церемонії відкриття ведучого та учасників цьогорічного конкурсу, а тому команда співачки у цій темі “поставила крапку”.
Нагадаємо, 9 травня у Києві відбувся перший півфінал “Євробачення-2017”, другий півфінал заплановано на 11 травня, фінал конкурсу має відбутися в суботу, 13 травня.

Читайте також  Українська співачка Джамала повернулася додому і зробила фото з гучним гаслом у центрі столиці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.