150-кілограмовий унікальний святковий торт виставили біля Ратуші (фото)

7 травня Івано-Франківськ святкує свій 355-річний ювілей. Для усіх франківчан та гостей міста фірма “Надія” приготувала особливий подарунок – гігантський торт вагою понад 150 кг.

Дизайнери Кондитерського Дому “Надія” вивчили безліч фотографій, прочитали описи відомих прикарпатських краєзнавців та зробили унікальну солодку Станіславівську фортецю.

В основі торта – коржі з шоколадного шифону з кремом Patissieres та вершковою карамеллю. Це абсолютно нова рецептура майстрів-кондитерів.

Бастіонні мури міста майстерно виготовлені з медово-пряничного тіста, а Ратуша, Собор Воскресіння, Вірменська церква і старовинні будиночки – з марципанової маси та їстівної позолоти.

Вся ця солодка композиція переносить нас до старовинного Станіславова. Побачити кондитерський шедевр та отримати естетичне задоволення фірма “Надія” запрошує на площу Ринок, біля Ратуші 7 травня з 11:00 год.

А о 14:00 годині мер Івано-Франківська Руслан Марцинків особисто пригощатиме тортом усіх гостей свята.

Фіртці стали відомі деякі секрети приготування цього шедевру. Отже, для торта використали: 900 яєць, 35 кілограм цукру, 36 кілограм борошна, 2,5 кілограми какао та 0,5 кілограма кориці. Всього було використано 32 найменування різноманітних інгридієнтів.

Пряничні мури мають довжину 5 метрів і заважили 12 кілограм. 18 споруд з марципану та мастики – 18.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.