Яких жінок бажають одружені чоловіки?

Так буває, що чоловік раптом втомлюється. Ніс ваше сімейне життя на шиї і в один момент здувся. Зовні це важко помітити: він все так же віддає вам зарплату, їздить на роботу, п’є на вихідних пиво з друзями. Хіба тільки перестав відповідати на будь-які питання, киває невиразно на ваші претензії, не сперечається, і навіть пестощі перестали його хвилювати.

Жінка, замучена роботою в офісі, дітьми, серіалами, відразу і не розуміє, що ж сталося. Подумаєш, подружній обов’язок стала виконувати рідше – так кому він взагалі потрібен? Баба з возу, кобилі легше.

І будь ти сто тисяч разів стурбована цим, насправді тобі нічого і не потрібно – чим рідше, тим краще. І тут у вашому житті обов’язково з’являється вона – жінка в самому соку.

Вона розлучена і вільна

Посада займає невиразну, але зарплати вистачає. Вже доросла дитина постійно проводить час у дідуся з бабусею, так що ваш чоловік спочатку навіть не здогадується про її існування.

Вона не вимагає нічого, але готова дарувати чужому чоловіку радість.

Ні, найстрашніше, що вона старша за вас. Ви-то боялися двадцятирічних довгоногих німф, свіжих, як весняна квітка. Єлизавета Георгіївна не така, навіть колеги спілкуються з нею на «ви».

Яскрава, доглянута, самостійна, вона не вимагає нічого, просить, не нищить нічними дзвінками чужого чоловіка. Але якщо у нього раптом з’являється час, вона переносить всі справи і з радістю зараз приймає його.

Приймає, ясна річ, не тільки вечерею, але і плоттю.

Після двох тижнів зустрічей ваш чоловік вирішується поцілувати ставшу близькою йому людину. І з подивом виявляє, що Ліза не така проста – вона доглянута і дуже любе своє тіло.

Читайте також  "Без війни всі повмираєте": Моторошне пророцтво сліпий провидиці на 2017 рік

Чоловік на подив примітивна особа. Він начинає задумуватись, що Єлизавета Георгіївна доглянута так завжди. І тут його накривають ревнощі.

Ревнощі – найкращі ліки від нудьги. Вас він давно не ревнує, ви практично сестра, мати дітей, жінка-офіс і кулінар. Чого ревнувати, в його очах ви давно безстатеві.

А ось Єлизавета – солодка жінка. Йому вона подобається, а раз так – за логікою щось! – Ліза подобається всім.

Про нудьгу давно не йдеться. Висолопивши язика, чолов’яга біжить туди, куди його не кличуть, але де завжди йому раді.

Труднощі зближують

Труднощі в пошуках таємного місця для солодких зустрічей зближують подвійно. Раптом сусіди бажаної жінки виявляться колегами його дружини? Раптом її двоюрідний брат помітить їх в ресторані? РАПТОМ Сусідка-подруга, нещодавно отримала водійські права і автомобіль, побачить, як він цілується в пробці? Раптом, раптом, раптом. Це «раптом» зближує.

Солодка жінка не поспішає. Та й куди їй, власне, поспішати? Вона методично, спокійно плете свою мережу інтриг, отримує задоволення від життя, займається з насолодою коханням. Загалом, особливо не париться.

Легкість її буття приваблива. Подумаєш, у неї дитина – хіба це зупинить чоловіка, якому добре? І він починає палиться.

Всі ці пригоди на стороні рано чи пізно зауважує дружина. Але робить, як завжди, дурні висновки. Намагаючись утримати чоловіка, вона псує все остаточно. Скандали, претензії, крики – хто в нинішньому світі буде терпіти все це?

І ось ближче до тридцяти ти вільна. Штамп і свідоцтво про розлучення, аліменти, і ти – одна. Посиденьки з подругами виявляються не такими і привабливими, як здавалося раніше, дитина вимагає багато уваги.

Але час все лікує. Ось і дитя можна спихнути батькам, і повалятися у ванні годинки дві, і виспатися, і не готувати вечерю. Ти починаєш стежити за собою, не пред’являти претензій, не прагнути звити і облаштувати гніздо. Ти робиш те, що хочеш сама.

Читайте також  Неймовірне відео про казкові місця України зачарувало мережу(ВІДЕО)

А потім ти зустрічаєш його – чужого чоловіка, для якого ти – та сама солодка жінка, яка забрала твого.

Ти не напружуєш його – він все одно не твій, ніщо не вимагаєш, ніщо не просиш і цілком можеш прожити одна. Тобі добре з ним, а йому зовсім не нудно з тобою.

Можливо, якщо він піде з сім’ї, ти приймеш його – а чому б і ні? Адже вам удвох так затишно разом. Не те, що йому з дружиною, а тобі з колишнім чоловіком.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.