Стриптиз замовляли: мешканці Мазепи скаржаться на стриптиз-клуб у підвалі будинку

Сьогодні, 6 березня в Івано-Франківську мер міста особисто приймав всіх охочих висловити свої проблеми іванофранківців.

На прийом прийшли мешканці будинку, що на вулиці Мазепи, 35.

Вони поскаржилися Марцінківу на те, що у їхньому будинку у підвалі після десятої години вечора гучно грає музика, бо забудовник здав в оренду приміщення підвалу на стриптиз-клуб. Франківці стверджують, що все відбувається незаконно.

Сусіди у свою чергу скаржаться, що вони не можуть відпочити у власних оселях, ця обстановка не дає їм комфортно жити.

Мер міста Руслан Марцінків відразу взяв до уваги цю справу, каже, що вона першочергово буде винесена на оперативній нараді. Тому наразі він просить мешканців будинку на Мазепи спробувати самостійно боротися із цією проблемо, мовляв треба блокувати їм заїзд сюди і створити ОСББ. Марцінків додав, що це все “буде кришувати поліція”.

Чоловіків, які мешкають у цьому будинку, обурило таке твердження мера, тобото, як він може таке казати, що поліція кришує клуби. Мер у відповідь заявив:

“Це моє оціночне ствердження, я зроблю усе можливе”, – додав мер міста.

А ще міський голова зауважив, що каже все як є, адже він теж людина і живе в цьому суспільстві. Коли франківці робили зауваження координатору цього стриптиз клубу, то він відповідає, що дівчата тут просто танцюють, а інші нехай відпочивають і, що “все буде добре”.

Наразі мер пообіцяв мешканцям будинку на Мазепи, що цю справу він бере під власний контроль, тому незабаром все вирішиться.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.