Вчені встановили, в якому віці жінки стають одержимими сексом і з легкістю погоджуються на швидкоплинні зв’язки

Результати проведеного дослідження були опубліковані в науковому виданні Personality and Individual.

Американськими вченими з Університету Техасу був проведений ряд досліджень і тестувань, який показав, в якому віці прекрасна стать найбільш часто приймає пропозиції про випадковий секс і навіть ініціює їх сам.

Вчені вважають, що перетин жінкою кордону в 30 років включає певні фізіологічні процеси в організмі, які змушують дам думати про секс в два рази частіше, ніж до досягнення ними тридцятирічного віку, передає Ukr.Media.

Подібні думки прямо впливають і на вчинки жінок, які в цьому віці розуміють, як швидко летить час, і все частіше замислюються про своє подальше майбутнє.

Результати проведеного дослідження були опубліковані в науковому виданні Personality and Individual, в якому вчені довели, що саме біологічні годинники жінки, закладені в неї мудрою природою, впливають на її думки і вчинки після певного віку.

Після 30 жінки частіше думають про потомство, а біологічні ритми змушують жінок ставати більш ініціативними в сексі.

На думку фахівців, у жінки від 29 до 45 років поступово знижується репродуктивна здатність, що змушує її дедалі частіше хотіти сексу. Тому саме в цьому віці, навіть жінки, мають постійного партнера або чоловіка, частіше погоджуються на швидкоплинні одноразові інтимні стосунки.

Вчені Університету Техасу заявили, що, опинившись в категорії “низької народжуваності”, жінки відчувають зростання статевого потягу, і у них частіше виникають сексуальні фантазії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.