Тіна Кароль взяла до рук зброю, пройшла військову підготовку та отримала сертифікат

Відома українська співачка Тіна Кароль взяла участь у військових навчаннях, пройшовши спеціалізований курс під назвою “Резервіст”.

Відома українська співачка Тіна Кароль взяла участь у військових навчаннях, пройшовши спеціалізований курс під назвою “Резервіст”. У рамках курсу військової підготовки Тіна Кароль провела цілий день у компанії ветеранів батальйону “Азов”, де змогла значно підвищити свої навички у галузі тактичної медицини та бойової готовності.

На опублікованих у Instagram-акаунті “Резервіст” фотографіях видно, як Тіна у камуфляжі приєдналася до ветеранів і на полігоні відточувала свої вміння. Про це повідомляє ТСН.

Вона вивчала тактичну медицину за протоколом ASM MARCH, освоювала правила безпечного поводження зі зброєю, стрілянину, використання радіозв’язку, інженерні навички та командну координацію.

Співачка в ході навчання надавала першу допомогу потерпілому, самостійно накладала джгут і точно стріляла по мішенях із різних позицій під наглядом інструктора.

Після завершення курсу “Резервіст” усі його учасники, включаючи Тіну Кароль, були нагороджені сертифікатами, що підтверджують нові навички та знання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.