“Тисячі сімей потрапили в такі обставини, коли їхні родичі живуть у країні-агресорі, бо так склалося життя

Ольга Сумська нарешті виразно пояснила мовчання дочки, Антоніни Паперної, яка мешкає в рф: “Тисячі сімей потрапили в такі обставини, коли їхні родичі живуть у країні-агресорі, бо так склалося життя. Сьогодні ми маємо об’єднатися, а не цькувати один одного”.

Українська актриса Ольга Сумська нарешті виразно пояснила мовчання дочки, Антоніни Паперної, яка мешкає в рф.

Відома українська актриса Ольга Сумська 21 березня в інтерв’ю виданню “КП в Україні” нарешті прокоментувала мовчання своєї старшої доньки, яка проживає в росії, української актриси Антоніни Паперної щодо вторгнення рф до України.

– Тисячі сімей потрапили в такі обставини, коли їхні родичі живуть у країні-агресорі, бо так склалося життя. Сьогодні ми маємо об’єднатися, а не цькувати один одного. Моя старша дочка всім серцем переживає за нас, за Україну. З перших днів війни її сторінку закидали гнівними коментарями: мовляв, давай, висловлюйся. Хворе питання. Тотальна залежність від обставин, у яких вони перебувають, і найголовніше – двоє дітей, за яких вони з чоловіком відповідають. Виплакала всі сльози, дзвонить сто разів на день, щоб дізнатися, як ми. А ми вдома, ми в Україні. І ми переможемо! Віримо всім серцем”, – сказала Сумська.

Нагадаємо: Антоніна Паперна – старша дочка Сумської. Вона народилася 1 червня 1990 року. Її батько – український актор Євген Паперний. Сумська розлучилася з ним у 1991 році, проживши разом чотири з половиною роки.

Паперна заміжня за російським актором Володимиром Ягличем. У шлюбі з ним Паперна народила двох дітей: дочку Єву (2017) та сина Данила (2020). Сім’я проживає у Москві (рф).

24 лютого, у день нападу РФ на Україну, Паперна лаконічно заявила, що це все жахливо. З того часу вона не реагує на російську агресію у мирних українських містах.

Читайте також  Дyдa нe вuтpимaв: “Дaвaйтe yжe вcíм cвíтօм тaк зaкpyтимօ тíй Pօcíї “гaйки” щօб пyтíн օcօбиcтօ нac блaгaв пpo пepeгoвopи”

Слава Україні і ЗСУ! Разом до Перемоги!

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.