Сунуть потужні дощі і зливи: синоптик попередила, які регіони “накриє” негода

Дощі з грозами, градом і шквалами пронесуться у декількох областях на заході та півночі України. А погода на сході та півдні стане сюрпризом для українців.

Погоду в Україні 11 червня визначать атмосферні фронти, що гулятимуть країною. Передбачається низький тиск та навпаки – підвищена вологість. Поки західні та північні регіони заливатимуть опади, на сході буде гарячий день.

Про це пише синоптик Наталія Діденко в Telegram. Згідно з її прогнозом, найбільше зачеплять дощі, грози, град і зливи Вінниччину, Черкащину та Одещину. До короткочасних опадів слід підготуватися і мешканцям Києва.

Суха погода переважатиме завтра на сході та у більшості центральних і південних областей. У цих регіонах і слід очікувати справжню спеку. Температура повітря сягатиме +33 градуси, в той час як на заході буде навіть холоднувато – +19+23 градуси. Загалом очікується +23+29 градусів.

Як зазначає синоптик, у столиці окрім дощів можуть прогриміти грози, а з ними і рвонути шквали та сипнути град. При цьому температура повітря залишиться досить високою +26, +27 градусів.

Діденко розповіла і про погоду впродовж 12-14 червня. За її словами, у наступні дні слід очікувати короткочасного похолодання до +17+23 градусів на заході, півночі та подекуди в центральних областях України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.