Нам тарифи, а їм шалені зарплати: ЗМІ опублікували скільки мільйонів на місяць отримує керівництво Укренерго

ЗМІ опублікували скільки мільйонів на місяць отримує керівництво Укренерго.

На просторах інтернету з’явилася інформація про те, що керівництво Укренерго отримує величезні заробітні плати, в той час, коли звичайним українцям підіймають тарифи на електроенергію. Оприлюднила у себе на сторінці в соціальній мережі дану інформацію служба ТСН зробивши скриншот з матеріалу “Обозреватель”.

Так от. в їхньому тексті мова йде про таке:

“В Укренерго відмовилися називати зарплату голови правління Володимира Кудрицького, замість того в компанії озвучили заробітну плату всього правління, а саме Кудрицького та чотирьох членів правління разом. Так, середня місячна зарплатня для одного члена правління сягає більше 2 млн грн. При тому розмір зарплат значно відрізняється залежно від місяця.” – саме так пише видання “Обозреватель”.

“Близько 2 млн грн на місяць – такі зарплати отримують четверо членів правління “Укренерго”, – пише Oboz із посиланням на офіційні запити, йдеться далі в матеріалі про зарплатню правління Укренерго.

Розмір залежить від місяця. Судячи зі списку сумарних зарплат керівництва Національної компанії, квітень, схоже, був у чотири рази «продуктивніший».

▪️грудень 2023: 7 934 964 грн;
▪️січень 2024: 4 244 210 грн;
▪️лютий 2024: 1 765 983 грн;
▪️березень 2024: 1 997 528 грн;
▪️квітень 2024: 8 534 299 грн.

Середня зарплата в Укренерго минулого року була ≈ 35 372 грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.