Вчителька вимагала з батьків гроші та цькувала дітей, які їх не давали: подробиці скандальної історії

Батькам одразу повідомили про звичай платити вчителю гроші. На той момент було визначено представника, відповідального за збір коштів, який взаємодіяв із вчителькою.

В одному з київських ліцеїв вчителька вимагала від батьків гроші на подарунки, зазначаючи суми від 3000 до 5000 гривень. Проте, коли вона виїхала за кордон, “подарунки” виросли до 11 000 гривень. Дітей, чиї батьки відмовилися “робити сюрпризи”, вчителька цькувала та ізолювала від інших учнів. Такий допис опублікувала користувачка Ольга Мішина у Facebook-спільноті “Батьки SOS”. politeka.net

Син Ольги почав навчатися в першому класі ліцею №51 у Києві 1 вересня. Батькам відразу повідомили про звичай платити вчителеві гроші. На той момент був визначений представник відповідальний за збір коштів, який взаємодіяв з вчителькою.

У 2021/2022 навчальному році батьки дарували вчителці гроші від 3000 до 5000 гривень. Проте після початку війни все змінилося, і суми значно зросли. Вчителька, перебуваючи за кордоном, продовжувала викладати онлайн через Zoom і надавала банківські реквізити для отримання коштів. Вчителька вважає отримання цих грошей від батьків подарунками, а не корупцією.

У вересні 2023 року вчителька повернулася в Україну і продовжила вимагати гроші від батьків. Замість отримання одного подарунка на День вчителя, вона вимагала фінансові внески від кожного батька окремо. Однак Ольга відмовилася від цього. Після чого її сина почала цькувата вчителька.

У жовтні вчителька заявила жінці, що її син “інклюзивна дитина”. Пізніше були й інші прояви цькування. Наприклад, усіх дітей фотографують з їхніми виробами, а сина Ольги педагог просто ігнорувала.

“Вчителька посадила його за окрему парту впритул до дошки, відокремивши від усіх дітей, що призвело до пригнічення психологічного стану мого 8-річного сина та до небажання відвідувати ліцей”, – пише Ольга.

Читайте також  Зеленський захотів долар по 30 грн: як подорожчає бензин

Ольга звернулася із скаргою в поліцію 29 листопада 2023 року, але на їхні повідомлення не надійшло відповіді. Ольга також подала електронний запит на інформацію про стан виконання заяви, але не отримала відповіді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.