На заході України група жінок побила працівників ТЦК

У територіальному центрі комплектування в Ужгороді відреагували на інцидент.

Відео шарпанини поширили у соцмережах, передає Еспресо.Захід.

В Ужгороді жінки накинулися на представників територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), щоб врятувати чоловіка від мобілізації.

Що кажуть у ТЦК
У Закарпатському ТЦК та СП відреагували на інцидент. Там пояснили, що запропонували чоловікові, який не перебуває на обліку у військкоматі, поїхати з ними до територіального центру комплектування та соціальної підтримки й оновити дані.

“Після чого він почав поводитися неадекватно. Громадянина та військовослужбовців оточив натовп агресивних людей, почали штовхати та ображати військових. Слід зазначити, що військовослужбовці, яких видно на цьому відео, пройшли фронт, гідно захищали Україну від агресора, а зараз за станом здоров’я продовжують служити на Закарпатті. Закликаємо з повагою ставитися до воїнів, які віддали своє здоров’я заради того, щоб тут на Закарпатті не було бойових дій”, – йдеться у повідомленні.

Воєнний стан і мобілізація
У ТЦК нагадують, що в країні триває воєнний стан і загальна мобілізація. “Конституційним обов’язком кожного громадянина є захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України. І закликаємо вчасно оновлювати свої військово-облікові дані та не ухилятися від служіння Батьківщині”, – наголошують у центрі комплектування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.