Нелюд забив до смерті дружину на сьомому місяці вагітності (ФОТО)

У Харківській області поліція затримала раніше судимого 48-річного чоловіка за підозрою у жорстокому вбивстві вагітної дружини.

Про це повідомляє УНІАН, пише “Цинічний Львів”.

Так 23 вересня до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з домоволодінь села Стара Покровка виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями.

На тілі 37-річної жінки експерти виявили численні тілесні ушкодження. Також з’ясувалося, що вона перебувала на сьомому місяці вагітності.

Поліцейські встановили, що до вбивства причетний чоловік жінки, який раніше відбував покарання за нанесення людині тяжких тілесних ушкоджень. За кілька годин поліцейські затримали зловмисника в селищі Рогань.

“В ході досудового розслідування було з’ясовано, що 21 вересня між подружжям сталася сварка. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік почав наносити своїй дружині чисельні удари. Від отриманих травм жінка померла”, – йдеться у повідомленні.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Слідчі Чугуївського відділу поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.