На Франківщині чоловік жорстоко побив адміністраторку кафе через сварку з колишньою дружиною

Снятинський районний суд виніс вирок чоловіку, який побив адміністраторку Інтернет-кафе.
Обвинувачений, перебуваючи в приміщенні “Інтернет-кафе”, що розташоване в селищі Заболотів Снятинського району, підійшов до адміністратора кафе та безпричинно, із наміром показати свою зверхність, наніс один удар меблевим інвентарем в ділянку голови. Від сильного удару жінка впала на підлогу.

Пізніше чоловік сів на грудну клітку жінки, яка знаходилась на підлозі кафе у лежачому стані та руками почав наносити удари в різні частини тіла. Через деякий час він припинив свої протиправні дії.

Внаслідок своїх хуліганських дій чоловік спричинив адміністраторці тілесні ушкодження у вигляді: закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійних ран тімяної ділянки голови, лобної ділянки, синців правого і лівого ока, задньої поверхні грудної клітки, лівої молочної залози, правого плеча, живота, правого стегна, правої гомілки, саден грудної клітки, які відповідно до висновку судово-медичного експерта від 28 квітня 2016р. відносяться до легких тілесних ушкоджень, – зазначається у справі.
В судовому засіданні обвинувачений пояснив, що вину у скоєному визнає. Розповів, що близько опівночі зайшов до “Інтернет-кафе”, та перебував в напруженому емоційному стані через конфлікт з колишньою дружиною. Через це, з хуліганських спонукань та з незрозумілих для нього причин, наніс тілесні ушкодження потерпілій.

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 КК України. Призначив покарання у виді штрафу в розмірі 600 неоподатовуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 гривень.

Також стягнути з обвинуваченого на користь потерпілої 20 000 гривень за заподіяння моральної шкоди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.