Буде дуже сильний туман та дощ: синоптики оголосили штормове попередження

У багатьох областях України синоптики прогнозують дощі з мокрим снігом.

Погода в Україні 21 березня буде сніжною. Синоптики прогнозують туман. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській областях синоптики оголосили 3 рівень небезпечності. Там можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях.

Синоптики оголосили штормове попередження через сильний туман. Видимість може бути 200-500 м. У регіонах оголосили І рівень небезпечності.

Погода 21 березня
В Україні 21 березня буде хмарно з проясненнями. У цей день синоптики прогнозують дощ з мокрим снігом у південних, центральних, Чернівецькій, вночі і у Хмельницькій, Житомирській та Київській областях. В Україні прогнозують туман у південних та західних областях. Вітер в цей день буде північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с, можуть бути сильні пориви вітру.

“Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 7-12° тепла; на високогір’ї Карпат вночі 2-7° морозу, вдень 1-6° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +11
За даними meteoprog, 21 березня в Україні буде дощовою та місцями сніжною. Найнижча температура повітря буде на території Кіровоградської області. Там температура повітря опуститься до 4…+7 градусів. Найтепліше буде в Дніпропетровській області. Там температура повітря підвищиться до +5…+11 градусів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.