Відомий астролог pозповів пpо плани рф заxопити велике мicто і назвав pік пеpемоги Укpаїни

Відомий астролог розповів про плани росії 2024 року.

Головне завдання ФСБ росії – захопити Харків. росіяни мріють про це зараз.

У Кремлі після фейкових виборів можуть або оголосити мобілізацію, або запропонувати більше грошей.

Про це у коментарі для ТСН.ua розповів астролог вищої категорії Влад Росс.

“Харків для них дуже важливий – як східна столиця так званої “новоросії. Звергнення наступного міста – це може бути Куп’янськ. Це вони можуть розцінювати як можливість “приєднати” Харківську область, як можливість підібратись до Харкова. Складна ситуація може спостерігатись не тільки там, а й в Запорізькій області. Але Харків – це їхнє головне завдання”, – каже астролог.

За словами Влада Росса, також є загроза для Вугледара.

Астролог каже про можливе звергнення влади в Кремлі.

“Але місячне затемнення 25 березня, а потім сонячне, яке відбудеться 8 квітня, можуть передвіщати неочікуване звергнення влади в Кремлі. Одразу після виборів може розпочатись підкилимна боротьба за владу. Може розпочатись який “хрестовий похід” на Москву, як це було з Пригожиним.

Черговий похід на Москву або переворот можуть статись в квітні-травні, коли білий місяць поєднається з Ураном та Юпітером в знаки України – Тільці. Білий місяць – це щастя, блага звістка, Уран – це неочікуваний поворот подій”, – додає Влад Росс.

На думку астролога, ситуація на фронті в Україні може залишатись складною аж до квітня.

“На межі завісання над прірвою та розвалу фронта ми можем перебувати в березні. Не виключається руйнування наших захисних споруд. Може бути неочікуваний прорив, тому молимось.

У квітні нам можуть дати стільки зброї, що стане зрозуміло – цю війну ми не програємо остаточно. Але треба дочекатись квітня. За всіма розкладами, допомога нам буде. Головне, нам вистояти в цьому році”, – каже Влад Росс.

Читайте також  Ігор Білокуров чи Амруддін? Повернення українця, який зник в Афганістані 30 років тому, під загрозою

За його словами, перемога України буде 2025 року, за умови, якщо Дональд Трамп не стане президентом США.

“Зірки схиляються до того, що в нього буде програш в якомусь важливому суді”, – резюмував Влад Росс.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.