Патріарх РПЦ Кирило повідомив про кінець світу: всі подробиці

Патріарх Кирило зробив заяву про вселенський кінець світу.

Про це повідомили на сайті РПЦ.

Також порадив людям замислитися про власний кінець світу − про смерть. Також предстоятель РПЦ додав, що для людей, які сповідують християнство, питання про власну смерть вельми актуальне.

Після того, як патріарх розтлумачив значення уривку з Євангелія від Матвія: “І померкнуть сонце і місяць, і зорі попадають з неба, і тоді з’явиться син людський, грядущій на хмарах у славі своїй”.
Він додав, що вселенський кінець світу для будь−якої людини набагато далі, ніж кінець світу власний, адже апокаліпсис ніхто, на думку священика, що нині живуть, не застане.

“Мені часто доводилося говорити на цю тему, і по мірі того як я переконувався, що кінець світу − одна з найважливіших, може бути, тем, які хвилюють людей, прийшла мені ось така думка. Звичайно, не може бути розумною людина, якщо вона не замислюється про кінець, про загальний кінець. Але ж куди ближче до нас не той космічний кінець Всесвіту, а наш власний кінець світу”, − сказав патріарх.

Також Кирило порадив якомога частіше у своєму житті звертатися до високого, слідувати принципам моральності, прагнути до піднесення через самопізнання та аналіз. Людей закликають плекати духовність всередині себе та прожити таке життя, щоб в кінцевому підсумку ні про що не шкодувати.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.