Росію чекають важкі часи і Божий суд: 99-річний старець з гори Афон розповів, коли настане мир в Україні

Старець пророкує Росії повільний, але неминучий та справедливий Божий суд. Також у 2024 році будуть ключові події, що змінять хід війни на користь України і призведуть до значних втрат з боку агресора.

Про це розповів 99-річний старець Даниїл з гори Афон, якого цитує YouTube-канал “Український Молитовник”.

За його пророцтвом, цей рік буде випробуванням для сили, віри та єдності народу. Але незважаючи на важкі випробування, невдачі та зменшення міжнародної підтримки, українська держава залишиться непохитною у своїй боротьбі за справедливість.

“Саме у найскрутніші моменти, коли здається, що темрява огортає все Навколо, світло віри та надії найяскравіше вказує шлях. Ворог не спить, його зусилля виявляться наполегливими, але незалежно від цих викликів, перемога буде на боці України. Це буде перемога, досягнута не лише завдяки відвазі воїнів на полі бою, але й через молитву, єдність народу та невгасиму віру в Божу справедливість”, – віщував старець.

Як йдеться у пророцтві, відбуватимуться ключові події, які змінять хід війни на користь України і призведуть до великих втрат російської армії. Після цього окупанти втрачатимуть свої позиції одну за одною, а міжнародна підтримка стане помітнішою, країни об’єднаються для допомоги здобути перемогу українцям. Це стане свідченням того, що справедливість та правда мають велике значення у світовій спільноті.

“Росія відчуватиме зростаючий тиск не тільки на полі бою, але й на політичній арені, де її дії зустрічають однозначне засудження. Божий суд може здаватися повільним, але він неминучий та справедливий, і кожна несправедлива дія отримає відповідну відплату”, – говорив пророк.

Крім того, Даниїл вказав, що у переломний момент, коли все буде близитися до кульмінації, Україна стоятиме на порозі великої перемоги. Мир буде відновлено завдяки глибокому усвідомленню справедливості, взаємоповаги між народами та непорушності кордонів. Старець бачить, як Україна відновлює територіальну цілісність, українці об’єднується навколо ідей свободи та незалежності.

Читайте також  Коли в Україну прийдуть сніг та морози: прогноз синоптиків

Він зауважив, що Росія зазнає покарання за свої дії. Йдеться про внутрішні зміни, що відбудуться в країні, спричинені усвідомленням необхідності миру. Росіяни бажатимуть зміни політичного керівництва, внутрішніх реформ. Це може змінити Їхнє ставлення до світової спільноти.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.