“Ми побачимо знакові зміни”: у віщуна Аримана знайшли пророцтво про закінчення війни

Навесні 2024 року ми побачимо знакові зміни, які стануть початком шляху до завершення війни Росії проти України.

Kijów, Ukraina, 09.05.2023. Uroczystoœci pogrzebowe ¿o³nierza armii Ukrainy, m³odego re¿ysera Dany³a Denysewycza, 9 bm. w Kijowie. 21-letni Denysewycz zgin¹³ podczas walk z armi¹ rosyjsk¹ w obwodzie donieckim. Trwa inwazja Rosji na Ukrainê. (vr/amb) PAP/Viacheslav Ratynskyi

Про це заявив віщун Аріман.

“Вже цієї весни 2024 року ми побачимо знакові зміни в ході війни. Це закінчиться” – зазначив віщун.

Ариман зазначає, що обстріли стануть рідшими, але попереджає про необхідність зберігати пильність і обережність в цей період.

“У 2024 році нас очікують знакові події які стануть вирішальними в боротьбі України за свою свободу та незалежність під керівництвом нового головнокомандувача. Українські захисники здійснять рішучі кроки на шляху до перемоги. ці дії призведуть до значних успіхів на фронті, які стануть початком вирішального етапу війни. Міжнародна спільнота побачивши рішучість та відданість українського народу збільшить свою підтримку, лідери з усього світу об’єднають зусилля надаючи не тільки військову допомогу, але і політичну та економічну підтримку, що стане ключем до повернення та відновлення окупованих територій та покращення гуманітарної ситуації” – заявив Ариман.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.