Пекучий біль скорботи: на війні зaгuнули 5 Героїв із заходу України

19 лютого, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Андрій Колода
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини. Воював на Луганщині та в Запорізькій області у складі 3-ї бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана.

Вадим Павлюк
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Героїчно виконував бойові завдання на східному напрямку.

Павло Биков
Із початком повномасштабного вторгнення рф вступив до складу 125-ї окремої бригади територіальної оборони. Виконував бойові завдання на Харківщині, а згодом – на території Донеччини.

Василь Бочковський
У 2023 році Василь добровільно вступив до лав ЗСУ. Проходив службу у складі 47 окремої механізованої бригади. Герой загинув 19 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Красногорівка на Авдіївському напрямку Донецької області. З цього часу вважався зниклим безвісти. Похорон відбувся 18 лютого 2024 року.

У Рівненській області попрощалися із загиблим Героєм, який віддав своє життя за незалежність України.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Андрій Токар
Старший солдат, у лавах ЗСУ служив гранатометником механізованого відділення батальйону. Під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України на Куп’янському напрямку із жовтня 2023 року вважався зниклими безвісти. Вчора, 18 лютого з Героєм попрощались у рідному Млинові.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.