Зеленський закликав країни Заходу повністю закрити кордони для всіх росіян

За словами президента України, за вчинки путіна Путіна мають відповідати усі росіяни.

Зеленський вважає, що єдиний спосіб відбити у росії бажання захоплювати чужі території – це заборонити громадянам рф відвідувати західні країни.

Про це він сказав в інтерв’ю американському виданню The Washington Post.Зокрема, Володимир Зеленський сказав, що росіяни повинні «жити у своєму світі, поки не змінять свою філософію». ПВін також наголосив наголосив, що найголовніші санкції — це закриття кордонів, «бо росіяни забирають чужу землю».

«Тоді вони зрозуміють. Вони скажуть: “Ця [війна] не має до нас жодного стосунку. Все населення не може нести відповідальність, чи не так?” Може. Населення обрало цей уряд і не бореться з ним, не сперечається з ним, не кричить на нього», — сказав Зеленський.

Також він додав, що чинні санкції проти росії є слабкими і що сильнішим обмеженням було б закриття кордонів для російських громадян на один рік і повне ембарго на купівлю російських енергоносіїв.

Нагадаємо, що хоча для росії закрили повітряний простір більшість країн Європи, повної заборони на відвідування західних держав для росіян поки немає. Так, російські громадяни досі можуть вільно подавати документи на отримання візи, зокрема для відвідування США.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.