Це приклад для всіх тих хто каже “яка різниця”! Ось ці дві подружки із Казахстану, за 2.5 років ідеально вивчили українську (ВІДЕО)

Мовне питання в Україні досі залишається відкритим – хоча багато р0сійськомовних громадян свідомо перейшли на українську після повномасштабного вторгнення, частина все ж продовжила спілкуватися мовою вор0га, використовуючи наративи “какая разніца” та “язик ні прі чом”. Прикладом для таких українців можуть слугувати дві подружки з міста Алмати, що в Казахстані, які живуть в Україні 2,5 роки. За цей час вони бездоганно вивчили українську, а нещодавно потрапили у відео до львівського блогера Ніколаса Карми, якому і продемонстрували свої знання.

Дівчата вразили інфлюенсера своєю українською, а після публікації відео – і всіх його глядачів. Ролик було розміщено на Instagram-сторінці Ніколаса Карми. obozrevatel.com

Так, блогер традиційно зупиняв перехожих, аби поцікавитися, скільки коштує їхній лук. Так він і познайомився з двома подружками з Казахстану. Перед тим, як розповідати про свій аутфіт та його вартість, одна з дівчат одразу зауважила: “Я одразу перепрошую, ми з Казахстану, тому у нас українська така не дуже буде”.

Утім, якби дівчата не зауважили, що вони не з України, за їхньою мовою це було б вкрай складно зрозуміти.

Ніколасу Кармі казашки розповіли про вартість своїх луків. Дівчата мали стильний та вишуканий вигляд, проте, що також здивувало багатьох, не витратили на це усі гроші світу, як часто буває в інших героїв роликів блогера. До прикладу, на одній із дівчат був трендовий теплий піджак за 1500 грн від H&M та чоботи Carlo Pazolini за 2000 грн.

Інша ж гуляла Львовом у шубці за 50 доларів (близько 1900 грн) та трендових штанах від українського бренду за 1000 грн.

Тим часом Ніколас Карма залишався під враженням від того, як впевнено і грамотно говорять дівчата з Казахстану українською. Вони розповіли, що народилися та все життя прожили в Алмати, і лише останні 2,5 роки перебувають в Україні, зокрема, у Львові.

“Я б в житті не подумав. Та я гірше спілкуюся українською! Я можу щось як загнути. Щиро вам дякую. Ще раз вітаю в Україні”, – звернувся до своїх співрозмовниць блогер.

Читайте також  “У Львові потоптали жіночу гідність”: Священик розповів про легалізацію проституції

Українці тим часом не жалкують для героїнь відео захопливих коментарів. Пишуть, зокрема, що дівчата мають стати прикладом для тих громадян України, які досі спілкуються р0сійською, бо вони, говорили цією мовою з народження і не збираються нічого міняти.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: