Буде кілька знамень, а до перемоги приведе потужний лідер: пророцтво Агамья Вімаленду про закінчення війни в Україні

Українцям пророкують, що ключ до перемоги лежить не тільки у військовій силі та міжнародній підтримці, але й у непохитній вірі людей в свою перемогу.

Про це йдеться у пророцтві від провісника Агамья Вімаленду.

У відео зазначається: “Поспілкувавшись з цим незвичайним провидцем, ми відкриваємо двері до майбутнього, де війна, що огорнула Україну, наближається до свого вирішального фіналу з обіцянкою перемоги”.

Агамья Вімаленду назвав першу з чотирьох ключових частин подій, що визначить хід подій 2024 року у війні за свободу України. Провидець розповідає про “…знамення та передвісники, які уособлюють собою моменти надії та віри, що попереджатимуть великі звершення на полі боїв. Знамення перед великими звершеннями”.

Провісник зазначає, що “…небо і земля об’єднають свої сили, аби відкрити людству знаки надії. Він починає небесного феномену що має статися в цьому році, рідкісне розташування планет, що символізуватиме об’єднання сил добра проти темряви”.

За його словами, це розташування принесе нову енергію що допоможе зміцнити дух українського народу та його війська.

Провидець також звертає увагу на природні явища, які стануть символом невгамовної боротьби та непереможної волі до перемоги: “Він говорить про весну, яка прийде раніше зі знаками відродження та нового початку. Людина, що вестиме до перемоги у контексті воєначальника, очолить Збройні Сили України в цей критичний період”.

В цьому контексті Агамья говорить про фігуру, обдаровану не тільки стратегічним мисленням але й глибокою духовною силою: “Ця людина за його словами вже відома своєю відвагою та відданістю справі України. Але в цей період її роль стане вирішальною”.

Вімаленду закликає українців бути уважними до знамень довкола себе і бачити в них підтвердження майбутньої перемоги та використовувати ці моменти як джерело надії та натхнення. Він наголошує: “…кожен знак, кожен символ має своє значення і є частиною більшого плану, який веде народ України до визволення та миру”.

Читайте також  На війні зaгuнув артилерист та аеророзвідник з Івано-Франківська Євген Хоміцький

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.