Перша леді України Зеленська відверто зізналася, чому не покинула Україну і чоловіка, з яким вони разом пліч-о-пліч 19 років. Відео

Перша леді України Олена Зеленська у інтерв’ю французькому телеканалу щиро розповіла, чому не покинула Україну і чоловіка, з яким разом майже два десятиліття.

Дружина українського президента Володимира Зеленського Олена під час інтерв’ю французькому телеканалу France 5 відповіла, чи були в неї думки покинути Україну після початку війни. Запис інтерв’ю опубліковано 25 червня на YouTube-каналі Офісу президента.

– Ви жодного разу не думали над тим, щоб покинути Україну? – запитала дружину українського президента французька журналістка.
– Це було моє зважене рішення. У мене не було бажання покидати Україну. У мене не було бажання бути далеко від Батьківщини і далеко від свого чоловіка, – заявила дружина президента України. – І позаяк ми навіть не бачимося тижнями, все одно я відчуваю, що поруч. Я можу надсилати свою підтримку.

За словами Зеленської, набагато важче дивитися на те, що відбувається в Україні, здалеку.

– Набагато легше емоційно для мене бути саме тут. Я там, де я хочу бути. І я там, де я маю бути. Мені здається, мені від цього спокійніше, – підсумувала вона.

Нагадаємо, що Володимир та Олена Зеленські перебувають у шлюбі з 2003 року. У них двоє дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го. Пара разом працювала у студії “Квартал 95”.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року.
За словами Зеленської, про те, що Росія напала на Україну, вона дізналася вранці 24 лютого від свого чоловіка, прокинувшись, як і всі українці, від гучних вибухів.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.