Погода готує нещадний удар: насуваються люті морози — які області найбільшої небезпеки

У середу, 15 лютого, очікується відлига в Україні. Згідно з повідомленням Укргідрометцентру, в цей день на території країни не передбачається значних опадів, проте на дорогах місцями можлива ожеледиця.

Погода буде хмарною з проясненнями, особливо у Сумській, східних та південно-східних регіонах, де можливий невеликий мокрий сніг. У решті територій опадів не очікується. Вітер буде північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с, а вдень місцями можливі пориви до 15-20 м/с.

Температура повітря вдень коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла. У західних та південних регіонах очікується тепліше погоди від +2° до +7°.

Щодо прогнозу для Київщини, 15 лютого там також буде хмарно з проясненнями. Опадів не передбачається, однак на дорогах може бути ожеледиця. Швидкість північно-західного вітру становитиме 7-12 м/с, а пориви вдень можуть досягати 15-20 м/с.

Температура повітря в області коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла, а в Києві вночі очікується від 0 до 2° морозу, а вдень — від 0 до 2° тепла.

Нагадаємо, бабак Тимко, якого традиційно 2 лютого щороку будять для прогнозування весни на біостанції Харківського університету в селищі Гайдари, прогнозував ранню весну в Україні, передбачаючи її прихід уже через шість тижнів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.