За Да Вінчі! На очах у всіх – масштабна заміна: ви вже бачили? Українці затамували подих!

Батальйон «Вовки Да Вінчі» оголосив про призначення Сергія Філімонова командиром батальйону. Відомо, що він вже є членом цього батальйону з 2022 року.

Сергій Філімонов виявив себе як відважний воїн, дотепний стратег та кваліфікований командир. Колектив батальйону «Вовки Да Вінчі» вітає його з призначенням та висловлює побажання успіхів у звільненні нашої землі від окупантів.

Це велика відповідальність та виклик долі – вести у бій людей під прапором, що несе ім’я мого друга та вчителя Дмитра Коцюбайла, якого вся нація знає за позивним Да Вінчі, – сказав Сергій.

Разом з оголошенням про нового командира, батальйон також оголошує масовий призов нових воїнів до своїх лав. Для приєднання до батальйону необхідно заповнити анкету, пройти співбесіду та пройти навчання.

Ми цінуємо гідність кожного, хто готовий зі зброєю у руках захищати Батьківщину. Від себе обіцяємо найкращий інструктаж, сучасні методи ведення бою та широкі перспективи кар’єрного зростання, – додав новообраний командир.

Сергій Філімонов є офіцером Збройних Сил України, громадським діячем та лідером неформального руху «Гонор». Він відомий своєю активною участю у Революції Гідності та бойовими діями як доброволець з 2014 року. Філімонов брав участь у звільненні Маріуполя, бойових діях під час битви під Іловайськом та інших гарячих точках. У 2022 році приєднався до батальйону «Вовки», де очолив штурмову роту «Гонор» та займав інші керівні посади.

Поза бойовими діями, Філімонов активно займався громадською діяльністю, особливо в боротьбі проти корупції та правопорушень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.