Пропало 3,4 млн чоловіків: у Раді жахнулися, як ТЦК зацькували людей

Українцям розповіли, до чого ТЦК довели людей.

Через постійне свавілля в ТЦК, співробітники якого незаконно виловлюють та влаштовують рейди на чоловіків призовного віку – багато громадян України почали ховатися і навіть перестали користуватися банківськими картками, щоб їх не вирахували. Про це розповів в ефірі голова Комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха.

Так ось, наголошується, що така недовіра українців пояснюється тим, що працівники ТЦК дозволяють собі вчиняти правопорушення щодо чоловіків призовного віку та силою затягують їх у автомобілі, виловлюють на вулицях та навіть у фінансових та інших установах. Більше того, саме ТЦК та несправедливе їхнє ставлення до українців і змусило багатьох чоловіків уникати мобілізації, ховатися та інше, адже українці, які раніше хотіли піти на захист батьківщини – тепер через те, що бачать, які дії застосовують та дозволяють собі співробітники військкоматів просто перестали їм довіряти, бо не знають, чого чекати далі.

І як зазначив голова комітету з економічного розвитку: “У нас є 3,4 млн чоловіків, які не за кордоном, не у ЗСУ, не інваліди, не навчаються і не працевлаштовані, ми не знаємо, де всі ці люди призовного віку”.

Також він додав, що українці настільки перестали довіряти, щоб не потрапити в поле зору ТЦК, змушені ховатися, не користуватися своїми банківськими картами, не їздити громадським транспортом і взагалі не пересуватися містом, не знімати готівку і так далі.

“Щоб не потрапити в поле зору ТЦК, люди перестануть користуватися державними банками, знімати готівку, користуватися кредитними картками, мандрувати між містами”, – додав депутат.

Ось результат того, до чого представники ТЦК довели своїми діями чоловіків, які раніше хотіли захищати свою країну від ворога і навіть добровільно могли прийти у військкомат, але після такого ставлення почали ховатися. І це не дивно, адже якщо ми живемо в незалежній країні, то не можна заплющувати очі на правопорушення, а тим більше дозволяти робити такі дії стосовно громадян.

Читайте також  Перехід на літній час: коли в Україні переводять годинники

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.