Сильні морози чи вже тепло: яка буде погода в лютому

Синоптик Гідрометцентру Наталія Птуха розповіла, що лютий почнеться з невеликих заморозків, а вже в другій половині місяця в Україні настане потепління.

За її словами, в лютому, як і в січні, буде спостерігатися перевищення середньої місячної температури повітря на 1-1, 5 градуса, пишуть Факти ICTV.

“Початок лютого у нас може бути з морозами, така, більш зимова погода, але це абсолютно не виключає більш теплих періодів з підвищенням температур”, – розповіла Птуха.

Погода в Україні – останні новини
В Україні вже незабаром очікується чергове похолодання. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко. Однак вона відразу заспокоїла, що це похолодання не буде сильним.

“Поки побуде відносно тепла погода. Незначне похолодання прийде з 27-го січня”, – сказала синоптик.

В Україні вже наприкінці поточного тижня очікується нове похолодання. Про це розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха. Але, за словами синоптика, про сильні морози поки мова не йде.

“29 січня може надійти ще один невеликий атмосферний фронт з північного заходу, і за рахунок поля підвищеного тиску він буде не так яскраво виражений”, – зазначила синоптик. За її даними, сніг якщо і буде, то зовсім незначний.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.