Серце розривається від болю: на фронті зaгuнули 9 військових із Заходу України

Сьогодні, 26 січня у Львівській області попрощалися із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Ігор Кошлай
Воїн від початку повномасштабного вторгнення рф став на захист України. Загинув 7 січня 2024 року, виконуючи бойове завдання у Запорізькому напрямку у віці 50 років.

Андрій Милян
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників до лав 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади.

Богдан Луцик
Житель міста Соснівка. Інспектор прикордонної служби військової частини 9938. Загинув 22 січня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Ігор Стахів
Житель села Вороняки Золочівського району. Воїн був стрілецем-помічником гранатометника 7 парашутно-десантної роти 2 парашутно-десантного батальйону. Загинув 18 січня 2024 року поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області.

Також сьогодні, 26 січня у Чернівецькій області відбулося прощання з військовослужбовцями, які загинули боронячи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у Чернівецькій ОВА.

Старшого солдата Божескула Олександра, воїна військової частини А4722, в останню дорогу провели об 11:00 у Чернівцях на Алеї Слави.

Солдату Ісару Сергію, воїну військової частини А4056, останню шану віддали об 11:00 у Чернівцях на Алеї Слави.

Солдата Булигу Івана, воїна військової частини А3892, в останню дорогу провели о 10:00 у місті Герца.

Із солдатом Ткачем Сергієм, воїном військової частини А3715, назавжди попрощалися о 08:00 у селі Банилів Вижницького району.

Солдата Тарасюка Ярослава, воїна військової частини А3892, в останній шлях провели о 08:30 у селі Бережонка Вижницького району.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.