“Нам можна”: блогерка-мільйонниця Пренткович цинічно пояснила відпочинок її коханого на Мальдівах

У мережі не вщухає скандал навколо української блогерки-мільйонниці Тетяни Пренткович та її цивільного чоловіка і батька молодшого сина Андрія Гонковського. Бізнесмен виїхав у Польщу на благодійний захід, отримавши дозвіл як волонтер, але опинився з коханою і дітьми на Мальдівах. Обурена цією ситуацією українка та SMM-стратег Валерія, за якою в мережі стежить понад 13 тисяч підписників, вирішила написати Пренткович, аби почути бодай якісь думки інфлюенсерки щодо скандалу.

І Тетяна відповіла, проте відповідь її ще більше обурила українських інтернет-користувачів. Так, на думку блогерки, у якої понад 1,1 млн фоловерів, їй з коханим “можна” виїжджати на відпочинок на Мальдіви, адже вони “роблять багато хорошого”. Скриншотами переписки з Пренткович Валерія поділилися на особистій сторінці в Instagram.

“Я шокована. Пренткович відповіла, що їм можна відпочивати на морі, враховуючи все хороше, що вони зробили. А нічого, шо тисячі українців роблять щодня багато чого хорошого? І справа не в Мальдівах! Таня вважає, що всі просто заздрять Мальдівам. Ми ж з вами такі тупі”, – прокоментувала Валерія діалог із відомою інфлюенсеркою.

Так, на коментар українки стосовно того, що вона розчарувалася в блогерці та її партнері через їхній виїзд за кордон, Пренткович упевнено відповіла: “Всі їздять. Але публічним людям можна, а непублічним не можна. На кордоні чоловіки-українці в кожній машині”.

Коли Валерія зауважила, що хороші справи роблять усі українці, Пренткович видала, що в таких масштабах, як вона і її чоловік, не всі.

Вона також додала: “Ну, його б не випустили за кордон, якби він не зробив стільки хороших справ. Ви знаєте, що виїзд зараз складний. І, власне, всі документи про куплені авто, автобуси тощо з власних грошей дають змогу перетинати кордон, бо це і називається волонтер”.

Читайте також  Конгрес Венесуели оголосив Мадуро узурпатором

Валерія відверто написала знаменитості, що вона шокована її позицією. “Це жах. Ви навіть не визнаєте, що робите неправильно. Чому інші сімʼї не можуть виїхати? Вам на Мальдіви можна, по вашому?” – запитала вона.

Пренткович на це дала дещо цинічну відповідь: “На Мальдіви і до війни не всі могли”.

Зрештою діалог закінчився на тому, що Тетяна вкотре спробувала переконати українку: якщо робиш хороші справи, то виїжджати за кордон на відпочинок можна. Вона ще й запевнила, що інші волонтери вчиняють так само, нібито користуючись своїм статусом.

Зауважимо, що сам Гонковський також уже відреагував на скандал навколо своєї персони. Він пояснив, як так вийшло, що він їхав у Варшаву як волонтер на благодійний захід, а опинився на відпочинку на Мальдівах із коханою та дітьми.

“Я не “прикривався” волонтерством для того, щоб поїхати на відпочинок, як це намагаються подати… У нас була запланована подія “Магія ранку” для українських підприємців на 11 січня. Подібні події ми вже проводили з організаторами, і при цьому закривали збори, купували дрони і так далі. Але коли я вже прибув у Варшаву, організатори дещо змістили дату на 23 січня. І, відповідно, у мене були вільні дні”, – спробував виправдатися Андрій. Детальніше про це – в нашому матеріалі.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.