“У мене бувало накладалися шлюби”: Арестович розповів про ексдружин, зради та розлучення

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович розповів про своїх колишніх дружин. Він зазначив, що у нього було три шлюби і він і досі в добрих стосунках із попередніми дружинами. Про це він сказав в інтерв’ю Анні Олицькій, передають Патріоти України.

Арестович заявив, що у нього було три шлюби і зі своїми двома попередніми дружинами він підтримує добрі стосунки та навіть “готовий за них померти”.

“Чи зраджував я дружин? Ні, у мене бувало накладалися шлюби. Це була зрада, але це і був свідомий вибір, бо я знав, що я вже розлучаюсь. Тобто це було у процесі розлучення, я вже знав, що з цією жінкою не житиму. Я другу дружину зустрів, коля я зрозумів, що з першою ми вже розходимось. Третю я зустрів, коли зрозумів, що з другою не буде спільного життя. Я розлучався тоді, коли розривався між двома жінками, але знав, що з минулою не буде майбутнього”, – сказав він.

Арестович зазначив, що батьки завжди його підтримували і вони й досі спілкуються з його двома попередніми дружинами. Від додав, що з двома попередніми дружинами прожив по 10 років. Також Арестович зазначив, що усі три свої шлюби він вважає вдалими та навіть “готовий пожертвувати життям заради 2 попередніх дружин”.

“Я дуже важко переживав розлучення. Це – психологічна смерть. Я помирав та народжувався заново. Особливо важко було залишати дітей”, – сказав він. Арестович зазначив, що він зберігає добрі стосунки зісвоїми дітьми від попереднього шлюбу. “Розлучатися потрібно тоді, коли ще є якісь почуття, бо потім розлучення перетворюється на жахіття”, – сказав ексрадник ОП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.