Кузьма Скрябін мав пророчий дар: мама співака розповіла правду

Він знав про все заздалегідь!
Мати покійного улюбленого співака українців Кузьми Скрябіна розповіла журналістам про те, що її син передчував всі події, які мають статися:
Його питали якось на радіо у Львові, як він написав такі пророчі слова “Тікай, бо буде війна”, звідки він мовляв знав про це.

495d60e6d90139d76f44832b493a7ae4

А він каже: “Я не знав. я просто написав і все. Воно само прийшло “. У нього просто з’являлися такі речі звідкись. І те, що він загинув саме під час війни, бачите …. Він говорив: “Я не боюся смерті, я боюся війни”. Він з цією війною дуже змінився, настільки він іншими очима почав дивитися на світ, на життя, на все. У нього була якась глибока депресія, неспокій – що буде з цим світом, усіма нами. “Що ж ти прийшла, хто тобі кликав сука-війна в мою хату”, – як він говорив в пісні.
Він Переживав про всіх! Що народ і далі розважається у нічних клубах, влаштовує різні забави, коли там просто вмирають люди, там Іловайський котел і весь цей жах … Він просто не міг це пережити! Він весь час говорив мені: “Мамо, ну як же це вони? Як же все так? Адже вони майже як діти мені, мені 46, а їм по 20-25 років!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.