“Такі почуття…”: Мама Вєрки Сердючки вперше показала свого чоловіка і дочку. “А Данилко, що коханець?”

Мама Вєрки Сердючки приголомшила кадрами з особистого життя.

Так, мама Вєрки Сердючки часто ділиться зі своїми підписниками яскравими кадрами не тільки з концертів і виступів, а й з повсякденного життя. Останнім часом вона часто показує, як відпочиває разом з чоловіком.

Інна Вікторівна, вона ж мама Вєрки Сердючки, в житті відрізняється від свого сценічного іміджу. Вона нечасто використовує макіяж і носить простий одяг. Її чоловік, Олег Білоконь виглядає старшим від своєї дружини, але це не заважає їм бути щасливими в шлюбі.

У шлюбі народилася дочка – Яна Білоконь. Сім’я проживає в Полтаві, де у них є шикарний особняк і бізнес (розводять собак таких порід як хаскі, вівчарки, шпіци).

Дочка Яна закінчила місцевий комерційний технікум, потім поїхала на навчання до Польщі. Також у неї є хлопець, який, судячи з селфі подружжя Білоконь, міг уже стати її чоловіком.

Цікаво, що в ЗМІ неодноразово з’являлися матеріали про те, що Інну Білоконь і Андрія Данилка пов’язують відносини, що виходять за рамки робочих. Пару неодноразово помічали разом на відпочинку за кордоном. Також вони не раз публічно виявляли почуття один до одного.

«У нас дуже ніжні стосунки. Ми можемо удвох залишитися в номері. Але це ж нічого не означає!», – говорив Андрій. Інна йому вторила, відзначаючи, що ніжні поцілунки бувають і дружніми.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.