Зниклу 5-річну дівчинку знайшли мертвою (ФОТО)

У селі Загінці Деражнянського району на Хмельниччині ввечері 17 лютого з подвір’я власного будинку на вул. Максимчука зникла 5-річна дівчинка. Пошуки тривали цілу ніч, але не дали результатів.

Тіло дитини знайшли вранці наступного дня, виявили водолази у місцевому ставку, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“Спочатку мати з сусідами намагалися знайти дитину самотужки, а коли пошуки не дали результатів, звернулися до поліції. Упродовж ночі дитину шукали понад 200 осіб – прочісували наближені до будинку лісосмуги, опитували місцевих жителів. Проте пошуки не давали очікуваних результатів”, – розповіли в поліції.

Уранці водолази ДСНС перевірили ставок, розташований неподалік будинку, де жила дівчинка. Побоювання місцевих жителів підтвердилися: тіло дитини знайшли на дні водойми. Вона провалилася під крихкий лід.

Відомо, що дівчинка зростала у неповній сім’ї і її виховувала тільки мати. Раніше жінку притягували до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Працівники поліції продовжують працювати на місці і встановлюють усі обставини, що призвели до трагедії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.