Біль і сльози: Прикарпаття втратило на війні десятьох Захисників

Героям російсько-української війни, які віддали своє життя за Батьківщину, було від 25 до 46 років. Загинули захисники на Донеччині, Харківщині та на Запоріжжі.

Під час ворожого обстрілу в Донецькій області загинув Іван Маланчин, стрілець-помічник гранатометника військової частини А 2167. Йому назавжди 34, повідомила начальниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Під час виконання бойового завдання в Харківській області не стало Ігоря Татарина. Гранатометнику 2 механізованого батальйону військової частини А 1008 було 25 років.

Останній бій в Херсонській області прийняв Андрій Кавінський. Старшому стрільцю-оператору 1 штурмового відділення військової частини А 3821 було 46 роки.

У бою за Україну в Донецькій області поліг Іван Барнич. Командиру взводу роти зв’язку батальйону зв’язку та радіотехнічного забезпечення військової частини А 1349 було 34 роки.

Внаслідок артилерійського обстрілу в Харківській області загинув Олександр Рубін — стрілець 1 стрілецького відділення військової частини А 7084. Йому назавжди залишиться 39.

У Донецькій області обірвалось життя Сергія Чорного. Боєць служив стрільцем відділення вогневого ураження 2 штормового взводу штурмової роти. Йому був 31 рік.

У бою з окупантами в Запорізькій області загинув Олег Павлишин. Він був старшим стрільцем аеромобільної роти військової частини А 4350.

Внаслідок важкої травми, отриманої в бою в Луганській області, перестало битись серце Михайла Гелетія. Військовослужбовцю частини А 4056 було 34 роки.

Від ворожої кулі в Херсонській області загинув Юрій Криниченко. 41-річний чоловік служив командиром десантно-штурмового взводу 2 батальйону морської піхоти військової частини А 2802.

Під час виконання бойового завдання в Запорізькій області не стало Олександра Рощука. Старшому навіднику 2 відділення артилерійського дивізіону військової частини А 7013 був 41 рік.

Вічна шана нашим Героям, які полягли в бою за Україну!

Читайте також  В якому випадку бронювання не допоможе чоловіку звільнитися від служби в армії: відповідь адвокатки

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.