“У січні буде жорстока боротьба за території”, – астролог Яна Тимощук

Астролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, до чого готуватися українцям у січні 2024 року, що відбуватиметься на фронті, чи отримає Україна F-16, а також над ким із влади нависла загроза.

Яно, розкажіть, які події відбуватимуться на фронті в січні?

Ми зараз знаходимося в положенні очікування – ресурсів, союзів, сили. У нас поки більше захисна ситуація, коли ми обороняємося. Далі може розгортатися історія, коли буде жорстока боротьба за деякі території.

Пізніше будуть переговори, пов’язані з фінансами. Тобто можна сказати, що після них у нас з’явиться більше допомоги.

Дні з 4 по 9, з 12 по 18, з 28 по 31 січня будуть найгарячішими. Може погіршуватися ситуація на фронті.

Зараз Росія створює нову зброю, намагається комунікувати з іншими країнами. З цим у них все стабільно. Десь вони будуть відходити, але в тих напрямках вони можуть використовувати це потім, щоб це не була якась пастка для наших військових.

Як наші військові переживуть цю зиму?

Випадає карта “Сім’я”, яка говорить про те, що у чоловіків є сила боротися з ворогом, тому що їх підтримують жінки. При цьому будуть емоційні втрати. Тобто ситуація зараз йде не на те, що саме по собі важко, а емоційно. Це означає, що в тилу є проблеми, пов’язані з фінансами, забезпеченням і владою.

Чи продовжуватимуться масовані атаки?

Так, масовані атаки поки не припиняться. І, на жаль, вони будуть важчі, ніж зараз. Також я бачу певні обмеження і точкові удари. Можна сказати, що у Російської Федерації є мета на цю зиму – виходити на ті території, де раніше їх не було. Вони поспішають. Вони думають, що це буде швидше, але насправді це триватиме довго. На це вказує карта “Помірність”.

Читайте також  Екстрасенс назвав рік закінчення війни в Україні

Наприклад, коли почалася повномасштабна війна, теж випадала карта “Помірність”, і вже тоді було зрозуміло, що протягом року вона не закінчиться. Тобто РФ буде то більше нагнітати ситуацію, то менше, але явних проривів до березня я поки не бачу.

Які міста в зоні ризику?

Київ, Дніпро, Харків, Одеса, Миколаїв, Суми. На прикордонних територій теж може бути спекотно, бо там сконцентровані всі енергії. З точки зору тонкого плану, поки вона не реалізована. Ще немає наказу, але є певна готовність.

Ну і східна частина України. Вона залишається однією з гарячих точок.

Що відбуватиметься в цей період у багатостраждальних містах – Авдіївці, Харкові та Бахмуті?

В Авдіївку йде багато грошей, ресурсів, допомоги. До відбиття атак ворога підключаються і інші країни, які, можливо, навіть перебувають в якихось союзах.

У Харкові триватимуть удари. Не можу сказати, що РФ вже зараз вирішує питання щодо захоплення або знищення міста, але плани такі у них є. Можуть бути руйнування в 2024 році.

По Бахмуту йде прискорення, тому що тотальне встановлення влади – мета РФ. У них достатньо ресурсів на сьогоднішній день.

Чи можемо ми звільнити якісь території в січні?

На жаль, ні. Випадає карта “Відлюдник”, яка говорить про те, що ми робимо крок назад, але при цьому використовуємо певні види озброєння, які будуть направлятися на територію РФ. Поки наші воїни ще самі навчаються і тут, і за кордоном.

Чи побачимо ми якісь “дзвіночки” нашої перемоги найближчим часом?

Вони видно вже зараз. У нас є сила, енергія збереження землі. Ми продовжуємо боротися. Але є і нові енергії, які означають заклик. Тобто будуть мобілізувати нових людей і навчати їх. У найближчі дев’ять місяців можуть бути великі перемоги. Але за умови, що ми змінимо стратегію. Нам потрібні нові старі лідери. Зараз ситуація така, що прибравши більш досвідчених командувачів, ми отримуємо не зовсім той результат, який нам потрібен. Тому нам потрібно переглянути систему управління та контролю.

Читайте також  Астролог назвав ім'я людини, яка може вбuти Путіна

Чи отримає Україна F-16?

Так, нам вже готові їх надати, але світовий уряд думає, коли краще це зробити. Питання стоїть в тому, що управління F-16 ще потрібно навчати. Але я не бачу, що це кардинально змінить ситуацію на фронті. Виходячи з попереднього розкладу з озброєння РФ, можу сказати, що країна-агресор вже готується до цього.

Чи правда те, що Росія збільшила військо?

Я не бачу, що у них масова мобілізація. Швидше, резерви.

Чи відбудеться в Україні демобілізація цієї зими?

Так, є такі енергії.

Що буде відбуватися в Росії в цей час?

Росія веде торговельну війну – логістика, транспорт, все, що стосується гуманітарної допомоги. Щось вона може блокувати, тому що йде енергія грошей і залежності. Росія шляхом обману, ілюзії, маніпуляцій і тиску буде більше перемагати на інформаційному фронті. В даному випадку вона є дияволом. Тобто РФ виставляє певні умови, а інші повинні ці умови виконувати. По-іншому не вийде.

Що може допомогти ЗСУ побороти агресію РФ?

Випадає “Король жезлів” – це президент України Володимир Зеленський. Є якісь таємниці, про які ми не здогадуємося. Можливо, найближчим часом ми щось дізнаємося. Але в основному ситуація залежить від уряду. Система вимагає змін.

Чи варто комусь з українського уряду побоюватися за своє життя найближчим часом?

Кирило Буданов засяде на дно, тому що його безпека знаходиться під загрозою. Взагалі отруїти хотіли його, а не його дружину. Таким чином його просто попередили. Тепер він менше з’являтиметься в інформаційному просторі. Ми його побачимо, коли почнуться вибори, але політичну роль якусь він грати не буде, тому що у нього вже пішов відтік влади.

Читайте також  В Україну завезли з Польщі курячі крильця з сальмонелою

Що стосується конкретно небезпеки для влади, то під загрозою Центр прийняття рішень. Це можуть бути Валерій Залужний, Володимир Зеленський та їхнє оточення. Тобто це дві фігури на сьогоднішній день більш важливі.

Що буде з метро в Києві?

Поки не встановлено причино-слідчий зв’язок. Мало хто цим зараз займається. Союзники йдуть до нас, може бути укладений союз, щось буде виділяти з бюджету. Можуть виникати інші сили, які посприяли тому, щоб це сталося. Але поки повного вирішення проблеми я не бачу. Це сталося не спеціально, а тільки тому, що люди недогледіли.

При цьому йде карта “Руйнування”. Тобто воно не буде працювати так, як раніше.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.