Ексдружина Остапчука зізналася, що опинилася без квартири й живе у подруг

Христина Горняк тимчасово не може жити у власній оселі.

Колишня дружина ведучого Володимира Остапчука – нотаріусиня Христина Горняк – зізналася, що наразі вона постійно змінює локації й проживає у квартирах друзів.

У своєму фотоблогу блогерка розповіла, що її власна квартира “зайнята”. Тому вона часто вимушена жити у подруг. Втім, це рішення не дуже задовольняє Христину. І вона навіть готова бронювати номер у готелі.

“Я сьогодні стомилася дуже. Чомусь покинули сили… А ще, так як моя квартира зайнята, я пожила вже у всіх подруг на світі… Наступного разу, я забронюю собі готель, бо я просто вже не можу казати: “Сплю на новому місці, наснися наречений нареченій”, – пожартувала блогерка.

До слова, у новій оселі Горняк похизувалася гарно прикрашеною ялинкою.

Наступною стала сторіз із дитячої кімнати, де були розкидані іграшки. Так, ексдружина Остапчука знову пожартувала не лише про нареченого, але й дітей.

“Сьогодні насниться не тільки мій “наречений”, а ще і “наші діти”, бо атмосфера…”, – кумедно підписала фото Христина.

Цікаво, що Горняк спала у ліжечку “принцеси”, яке належить доньці її подруги. Вона зазначила, що навіть у такому незвичному місці їй вдалося виспатися.

Нагадаємо, нещодавно Христина Горняк прокоментувала звинувачення у привласненні собі майна свого колишнього Володимира Остапчука. Експодружжя й досі не поділило своє майно, зокрема, двоповерховий будинок під Києвом. Так, вона пояснила, чи претендує на дім, який будувала спільними зусиллями з ексобранцем.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.