Антициклон та холоднеча не відступають: в Україні вдарить 15 градусів морозу

Синоптики прогнозують 2 рівень небезпечності через загрозу сходження снігової лавини.

Погода в Україні 5 грудня буде без опадів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській області буде висока небезпека сходження снігової лавини. Синоптики оголосили 2 рівень небезпечності.

За даними синоптика Наталки Діденко, в Україні продовжить вирувати антициклон Dunja. Температура повітря вночі опуститься до 14 градусів морозу.

Погода 5 грудня
В Україні 5 грудня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У західних та північних областях буде ожеледиця. У цей день вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі у північних та більшості західних областей 5-10° морозу, на північному заході країни до 14° морозу, вдень 0-5° морозу; на решті території вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, в Криму та на півдні Одещини 3-8° тепла”, – йдеться у повідомленні.

Погода 5 грудня у Києві
У Києві 5 грудня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день не прогнозують опадів. На дорогах буде ожеледиця. У цей день вітер буде переважно південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура по області вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу; у Києві вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° морозу”, – повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні вдарить -15
За даними meteoprog, 5 грудня в Україні буде ожеледиця. Найнижча температура повітря буде на території Волинській області. Там температура повітря опуститься до -15…-2 градусів. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до -1…+5 градусів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.