Астрологічний прогноз на 2024 рік: що чекає на Україну та коли закінчиться війна

Зірки говорять, що у 2024 році в Україні відбуватимуться болючі зміни, а навесні може закінчитися гаряча фаза війни.

Передусім слід зазначити, що очікувати на цілком сприятливий для України прогноз у найближчі декілька років немає підстав.

Втім, у 2024 і 2028 роках принаймні є позитивні тенденції, яких, наприклад, зовсім не було у 2023 році. Тому порівняно із 2023-м, наступний рік буде для нас вдалим. Але головні, визначальні показники 2024 року все ще складні. Перерахую їх.

Перший і найвпливовіший аспект, що продовжує діяти в гороскопі України з 2023 року – з’єднання транзитного Плутону з Сатурном нашої країни. Саме він у 2023-у почав змінювати закони державного управління, систему контролю в державі та правила й регламенти у різних сферах, які контролює уряд. У 2024 році цей аспект активно продовжить впливати на життя України.

Зміни ці будуть болючими, бо Плутон інакше не діє. Вони стосуватимуться й самої нашої держави як такої: її кордонів, територій, адміністративних одиниць, влади. Це глобальні перетворення держави, спричинені зовнішніми факторами (Плутон).

На тлі цього головного показника нашого гороскопу в 2024 році буде діяти ще один додатковий, який також вказує на докорінні зміни у нашій політиці: Прозерпіна у з’єднанні з Зенітом і Плутоном гороскопу України.

Це аспект переосмислення, переоцінки нашої спільної системи цінностей та формування принципово нових цілей і напрямків розвитку.

Цей процес триватиме не один рік і в результаті повністю змінить наш світогляд і розуміння того, чого нам прагнути.

Ще один показник гороскопу України – Уран, що буде йти 4-м домом карти Незалежності, до того ж підсилений Юпітером, – підтверджує чимало нового, навіть неочікуваного, що буде стосуватися наших внутрішніх справ. Багато чого буде змінюватися у нашому спільному домі – Україні.

Читайте також  По Україні можуть вдарити із трьох боків на День Незалежності – Жданов

Це, так би мовити, глобальні, директивні тенденції 2024 року.

На тлі цих показників будуть діяти більш короткі.

І перші ж із них виявляться позитивними. Вони чекають на нас уже наприкінці зими, у лютому, і принесуть нам хороші новини, які дадуть надію на довгоочікуване полегшення.

Березень і квітень виглядають не такими приємними, особливо для нас із вами, для народу.

Та вже наприкінці квітня – у травні (особливо в травні!) в гороскопі України буде діяти одразу декілька сильних гармонійних показників, які стосуються суттєвих змін у політиці, владі та системі управління і вказують на наші результативні дії у правильному напрямку.

Травень стане найуспішнішим для України періодом у 2024 році.

Літо очікується різним, не в усьому сприятливим. Але тенденція до продовження позитивних змін у політиці збережеться. Хоча будуть і доволі неприємні моменти, особливо у серпні, втім, уже далеко не такі страшні, як у 2022-2023 роках.

Визначити деталі тут важко, адже ці події будуть спровоковані Ураном, а він завжди непередбачуваний.

Уран продовжить підкидати свої неприємні сюрпризи і восени. Та все ж таки решта показників осені буде цілком позитивною і складатиме більшість. Тому ми знову зможемо активно діяти і досягати цілей.

Новий 2025 рік зустрінемо у піднесеному настрої, з гарними новинами.

Таким чином, у конкретних поточних подіях 2024 рік буде суттєво кращим за два попередні роки. А його головні довгострокові тенденції вказують на докорінні зміни, які в наступному році лише розпочнуться для України і будуть тривати ще багато років.

Із особистих очікувань від астрологічної ситуації для України на наступний рік: гаряча фаза війни цілком може завершитися у 2024 році, найімовірніше – навесні. Та чи буде це “заморозка”, чи інше призупинення повномасштабної війни – покаже час, астрологія лише вказує на високу ймовірність цього.

Читайте також  На Прикарпатті віддали останню шану загuблoму земляку Михайлу Кознюку

Втім, ворог ще нікуди не зникне, а наші внутрішні проблеми й поготів.

І якщо ворог все ж відносно скоро перестане нас турбувати (як неодноразово писала, у 2025 році на росії розпочнуться різкі драматичні події, що призведуть до зміни режиму та самої імперії), то наші внутрішні проблеми нікуди не подінуться. Нам доведеться займатися їхнім вирішенням багато років.

Щодо виборів, то вони цілком вкладаються у показники наступного року. Вибори або інші суттєві зміни у політиці дуже ймовірні. І якщо вони відбудуться у травні або восени, ближче до листопада, то будуть вдалими. Як, до речі, і будь-які реформи, вдосконалення та зміни у законодавстві та системі управління. Це саме той рік, коли все це варто робити.

Окремо додам кілька слів про подальшу долю нині окупованих Росією українських територій.

Крим згодом, у 30-х роках, не буде ні українським, ні російським. Російським він перестане бути не раніше 2025 року. Тож військовим шляхом ми його не відвоюємо. І це було зрозуміло з астрології ще до початку повномасштабного вторгнення.

Решта окупованих територій повернеться до України, але лише після радикальних змін у росії, які розпочнуться у 2025 році. Тобто також не військовим шляхом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.