Стало відомо, в якому регіоні України невдовзі посилять мобілізацію

В Україні продовжується мобілізація. Стало відомо, що в одному регіоні країни мають намір її посилити.

Стало відомо, в якому регіоні України невдовзі посилять мобілізацію – today.ua
З’ясувалося, що посилення планової мобілізації заплановано на Харківщині. Про це повідомив заступник начальника ОВ Роман Семенуха під час міжвідомчої наради з питань формування української армії.

У засіданні взяли участь ТВО начальника Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, голови районних військових адміністрацій та громад регіону, представники територіальних управлінь ДБР, СБУ, Нацполіції, районних ТЦК.

Представники місцевої влади обговорили співпрацю органів, які здійснюють мобілізаційні заходи на Харківщині чи сприяють їхньому проведенню. Вирішено, що для виконання планів, які поставила держава, Харківська обласна військова адміністрація посилює співпрацю з територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

Як відомо, в Україні активно запроваджують цифровізацію. Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що вже у жовтні можна буде отримати більше інформації про потенційних призовників. Таким чином, планова мобілізація буде проводитися більш активно та ефективно.

Напередодні Дня Незалежності президент Володимир Зеленський отримав прохання від військовослужбовців про посилення мобілізації – ЗСУ потрібні ресурси для боротьби з російськими окупантами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.