Спіть спокійно наші Захисники: На фронті зaгинyли 10 військових із заходу України (ФОТО)

Сьогодні, 21 листопада, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Назар Кушпіт
Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був механіком-водієм 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А4722. Загинув 26 серпня 2023 року у районі сіл Роботино та Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області.

Тарас Колодій
Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Загинув у бої на Авдіївському напрямку Донецької області.

Василь Максим’як
До лав Збройних сил України вступив у березні цього року. Службу проходив у складі 42 окремої механізованої бригади. Загинув 12 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району на Донеччині.

Богдан Летнянка
З перших днів війни чоловіка мобілізували до Збройних сил України. Загинув 15 листопада 2023 року внаслідок ушкоджень під час атаки FPV-дронів у населеному пункті Новомайорське Волноваського району Донецької області.

Андрій Пришляк
У квітні 2023 року хлопця мобілізували до Збройних сил України. Став командиром 3 парашутно-десантного взводу. Загинув поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області у бою з окупантом.

Олександр Подолюх
Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від окупантів. Проходив військову службу на території Волинської, Запорізької, Черкаської та Донецької областей. Впродовж останнього періоду боронив державу у складі військової частини А4640 на посаді командира взводу – старшого офіцера батареї.

Тарас Поліха
Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив службу у В/ч А 4635. Загинув 13 листопада 2023 року біля села Роботине Запорізької області під час танково – артилерійської атаки.

Читайте також  Відьма, яка передбачила загибель пригожина визначила, як помре путін: "Загострення..."

На Рівненщині провели останньою дорогою трьох воїнів, які віддали життя за Україну – Андрія Сивоконя з Рівного, Андрія Поліщука з Острога та Юрія Соломчука з Великомежиріцької громади.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

На майдані Незалежності в Рівному попрощалися із Героєм Андрієм Сивоконем. Він не мав досвіду військової служби, але щойно отримав повістку — став на захист рідних у лавах ЗСУ. У червні 2023 року чоловік отримав поранення і через це потребував тривалого лікування.Та, на жаль, серце Героя не витримало. 11 листопада 2023 року 49-річний солдат Андрій Сивоконь помер у лікарні Запоріжжя.

В Острозі схили голові у журбі над загиблим воїном Андрієм Поліщуком. 28-річний військовослужбовець загинув 13 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого обстрілу в Харківській області. Коли розпочалося повномаштабне вторгення ворога, чоловік сміливо взяв до рук зброю і пішов захищати Батьківщину.

У скорботі й Кореччина. 16 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині загинув молодший сержант Юрій Соломчук. Чоловік проживав у селі Застав‘я Великомежиріцької громади.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.