Все йде до фіналу: таролог обнадіяла новим прогнозом

Все частіше у суспільсві лунають меседжі про те, що наші війська не просуваються на фронті та війна може отримати статус замороженого конфлікту. Нашу психіку також буквально, “добивають” повідомлення про те, що росія готує тисячі ракет, для того щоб позбавити нас тепла та світла.

Однак нам не варто впадати у відчай, адже наші західні партнери вірять у нашу перемогу та активно працюють над тим, щоб зупинити ворога та припинити війну в Україні.

Про це повідомила таролог Ольга Стогнушенко.

Вона зазначила про те, лідери європейських країн не просто так вкладають стільки ресурсів та грошей у боротьбу із росією. Вони впевнені у тому, що все іде до щасливого для України фіналу.

“По-перше, вони розуміють, що все іде до фіналу свого. Тому що теми активних дій спрямовані на те, аби змінити процеси, які відбуваються. І все ж, отримати перемогу. Захід вірить в нашу перемогу, вони розуміють, що все йде саме до цього. Що на це покладені неймовірні ресурси, фінансові витрати, часові. Але прогнози Заходу у тому, що хтось іде і починається новий цикл. Захід не просто робить прогнози – він бере активну участь у тому, щоб війна закінчилась”, – зазначила вона.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.