Швидкі одна за одною забирають! Хлопців просто виносять на руках! Вже понад 100 НАШИХ захисників отруїли- злягли. Лікарні забиті

Десятки постраждалих віком від 15 до 22 років проходять лікування у медзакладах. Лікарні забиті – Залужний в шоці.

В Одесі вдруге за кілька місяців сталося масове отруєння курсантів їжею. Як повідомляє прес-служба регіонального главку Нацполіції, наразі правоохоронці розслідують обставини порушення санітарних правил та норм щодо організації харчування у двох одеських навчальних закладах.

“Наразі 64 курсанти віком від 15 до 22 років із гострою харчовою токсикоінфекцією проходять лікування у медичних закладах. Про події, які стались цього тижня у навчальних закладах, правоохоронцям повідомили лікарі”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за обома фактами відкриті провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

В рамках розпочатих проваджень призначено низку експертних досліджень. Триває слідство. Встановлюються всі обставини подій.

У соціальних мережах повідомляють, що йдеться, зокрема, про курсантів Військово-морського ліцею.

“В Одесі продовжують труїтися курсанти ВМС… Вночі до лікарні з гуртожитку військово-морського коледжу було доставлено 8 осіб із попереднім діагнозом “отруєння їжею”. Примітно, що у вересні отруїлося 70 осіб, а буквально тиждень тому госпіталізовано ще 25. За словами учнів, їжу доставляють із військової академії та готують її там”, – повідомив один з місцевих Telegram-каналів.

“Я перед тим, як сідати їсти, читаю молитву, хрищуся три рази, нюхаю, а потім сідаю їсти” – каже один з учнів.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що вночі курсантів Військово-морського ліцею (Одеса) госпіталізували до медичного закладу з отруєнням та харчовою токсикоінфекцією. Йшлося про приблизно півсотні неповнолітніх потерпілих, які перебували у лікарні. Водночас у соціальних мережах очевидці писали, що до медзакладу доставлено близько 70 осіб віком від 14 до 16 років з діагнозом харчова токсикоінфекція. За словами учнів, стало погано всім, хто їв ковбасу з їдальні.

Читайте також  У Калуші річка стала червоною

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.