Прийде нова влада, яка буде готова до переговорів: прогноз закінчення війни в Україні

Відома провидиця Марія Ланг озвучила нові прогнози та розповіла, коли може завершитися війна в Україні. За її словами, це може статися шляхом переговорів між Україною і новою російською владою, яка прийде після революційних змін в РФ.

Відповідний ролик оприлюднили в Youtube.

Провидиця вважає, що наразі не існує можливості завершити повномасштабний конфлікт. Марія Ланг це пов’язує з тим, що в Росії є багато підтримки зі сторони союзників, які готові будь-яким чином допомогати окупантам, аби вони продовжували обстрілювати українські міста та вбивати наших співвітчизників.

Разом з тим, за словами провидиці, переговорний процес може бути успішним для України. Це можливо за умови, якщо під час діалогу обговорюватимуть повернення Києву окупованих територій.

“Якщо ми чекатимемо на перемогу у війні – навряд чи чогось швидко дочекаємося. Випадає карта, яка означає повернення територій через переговори. А також випадає карта, яка означає захист від чогось невідомого. Як варіант – можливо, це якийсь переворот, коли до влади (в РФ – ред.) прийде нове угруповання, яке буде готово завершити війну. Скоріш за все, це повна зміна влади через революцію, через проходження вогнем”, – продовжила Марія Ланг.

Далі провидиця зазначила, що ситуація може змінитися у випадку проведення революцій як в Росії, так й в Україні. За її словами, на території нашої країни перебуває велика кількість агентів впливу Кремля, які поширюють ворожі наративи, тому зрадників необхідно виявляти заздалегідь, аби ситуація зрушила з місця.

Коментуючи можливу революції в Росії, Марія Ланг не виключила, що на російських топполітиків можуть скоїти замах. Деяких посадовців взагалі, за словами провидиці, можуть запроторити у в’язницю. В одному Ланг впевнена – у листопаді звичайні росіяни страждатимуть, а ЗС РФ – готуватимуть військову операцію на фронті.

Читайте також  Жaх який не пеpедати словами: У Херсоні pосіяни вбuли вчительку та лікаря

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.